Selecteer een pagina

Wij weten de weg in goed straatwerk

Bestrating

Straatmakersbedrijf Gerard Kuper verricht straatwerkzaamheden voor particulieren, maar ook voor onder meer aannemers en woningbouwverenigingen. Voor verschillende grote en kleine klanten zijn wij eerste keus bij het leggen van hun (sier)bestrating. We bestraten onder meer terrassen, tuinen, opritten, straten, paden, parkeerplaatsen en pleinen.

Voor grote oppervlakken maken we gebruik van machinaal bestraten. Zo is het straatwerk sneller klaar en kunt u weer eerder over de bestrate ruimte beschikken.

Grondwerk

Bij een bouwproject, tuinrenovatie of aanleg van een terrein is het grondwerk in het uiteindelijke resultaat meestal niet meer zichtbaar. Toch is het van cruciaal belang voor de veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid. Bij Straatmakersbedrijf G Kuper zijn we ons daar zeer van bewust. Alle medewerkers zijn dan ook gediplomeerd en ervaren.

Met onze eigen shovel, kraan en minikraan voeren we een groot aantal graafwerkzaamheden voor u uit. Onze minikraan (80 cm breed) past door de deur en is dus ook inpandig te gebruiken.

Naast grondwerkzaamheden zoals uitgraven, afgraven, ophogen of opvullen verzorgen we ook uw riolering. Zowel rioolaanleg als rioolonderhoud.

Verkoop

Wanneer wij voor u aan de slag gaan met bestraten, leveren we als u wilt ook meteen de bestratingsmaterialen. Stenen, tegels, keramiektegels, siertegels en natuursteen in diverse soorten en kleuren.

Zo bieden we u bijvoorbeeld via onze leverancier keus uit een van de grootste assortimenten van stenen in Noord-Nederland. Heeft u elders een mooie steen of steensoort gezien, dan bestellen we die ook voor u.

Advies voor particulieren

Particulieren blijken vaak niet op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van bestratingen en grondwerk. Daarom komt Gerard Kuper desgewenst graag bij u langs om de situatie op te nemen.

Voor bijvoorbeeld tuinaanleg maakt hij ook de tekeningen of voert het straatwerk uit dat door een tuinarchitect is ontworpen. Ook krijgt u advies over de te gebruiken materialen.